Služby - Reklamní banery - TOP Banner

Služby - Reklamní banery - TOP Banner

I když uživatelé na reklamu neklikají, přesto ji vidí. Působí na ně a oni si tak utvářejí povědomí o značce nebo o akčním sdělení. Na billboardy u silnic taky nikdo nekliká, a přece jsou důležité! 

Zadavatel má tedy usnadněnou práci, objednává jen daný produkt a počáteční termín kampaně. Nabídka se vztahuje pouze pro standardní banner: 630×100 px, který pro vás v rámci ceny můžeme i připravit.

CO JE TO REKLAMNÍ BANNER?
Reklamní banner je nejefektivnější a nejčastější typ reklamy na webových stránkách. Jejich umístění je na nejprestižnějších místech webové prezantace. Mohlo by se zdát, že tyto bannery jsou určeny jen pro velké prestižní firmy, ale tak tomu není. Bannerová reklama je v dnešní době jednou z několika možností, jak zviditelnit vaši firmu či produkt. Na našich katalogových serverech je význam o to větší, jelikož díky specifikaci pro daný obor je zde zaručeno zobrazení pro správnou cílovou skupinu uživatelů a tak zvýšit několikanásobně i její účinnost.

ÚČINKY REKLAMNÍHO BANNERU.
Na internetových stránkách se nedá měřit účinnost reklamního banneru. Internet nabízí jiná měřítka než tištěná reklama, televize, nebo rádio. U reklamního banneru nabízí Internet měření počtu zobrazených bannerů. Zhlédnutí se ovšem vztahuje na webovou stránku a ne na reklamní banner. Reklamní banner bývá na stránce buď jeden, nebo rovnou několik. Ten nejhlavnější banner bývá vždy na vrcholu stránky, kde je dobře viditelný. Zde jej může zákazník vidět celý, ať má jakékoli rozlišení obrazovky. Ostatní bannery bývají umístěny směrem dolů, mají nižší sledovanost a tím i klesající účinnost a měly by tudíž mít i klesající cenu. V poslední době se ukazuje že nejvíce návštěvníků klikne na banner, který není úplně nahoře na internetové stránce, ale zhruba v její horní třetině.

VÝHODY A NEVÝHODY REKLAMNÍHO BANNERU
Výhody reklmaních bannerů spočívají hlavně v ceně, například oproti televizní reklamě či rádiové nebo tištěné, jsou poměrně levnější. Mezi výhody patří i možnost snadno a rychle měnit obsah a vzhled jednotlivých bannerů. Další výhodou je i možsnost specifikace, kdy se váš banner má zobrazovat. Mezi nevýhody se dá počítat malá plocha zobrazení. Ta je ale i tak na našich katalogových serverech větší než je standard 468x60. 

 
 
Objednat službu
Zadejte doménu:
Zvolte variantu služby:
 
Reklamní banery TOP Banner - 200 Kč/měsíce (celkem 200 Kč)
Reklamní banery TOP Banner - 190 Kč/3 měsíce (celkem 570 Kč)
Reklamní banery TOP Banner - 180 Kč/6 měsíců (celkem 1080 Kč)
Reklamní banery TOP Banner - 150 Kč/12 měsíců (celkem 1800 Kč)
 
Název firmy:
IČ:
DIČ:
 
Firemní kod:
 
Jméno, příjmen:
Ulice a čp.:
Město:
PSČ:
Telefon:
E-mail:
Poznámka:
 
 Ano, souhlasím s obchodními podmínkami.* (odkaz na obchodní podmínky)

(opište uvedený kod)
 
 
Menu
Partneři

Nákupní tašky na kolečkách jsou pomocníkem pro každého nakupujícího.